beton-look vloer
Beton-look

Beton-look vloer

Soms hebben mensen de behoefte aan ruimte en eenvoud, de betonlook vloer geeft dan mogelijk antwoord aan deze behoefte.

De betonlook vloer is back to basic maar zeker niet kil of koud. Met relatief eenvoudige elementen wordt een prachtige design vloer tot stand gebracht die voldoet aan de wensen van de klant.

Wederom kunnen kleur en hardheid alsmede oppervlakte structuur bepaald worden met de klant samen.

Een goed vakkundig advies ligt aan de keuze ten grondslag tenslotte moet de klant bekend maken welke eisen er zijn voor de gewenste betonvloer en wordt samen met onze betonvloer specialist een vloer gekozen in de gewenste kleur en met de gewenste eigenschappen.

De betonvloer heeft een dikte van ongeveer 3 tot 5 mm (woon-betonvloer) Andere toepassingen vereisen mogelijk andere diktes.

Desgewenst kunnen de betonvloeren afgewerkt worden met een PU afwerklaag, deze laag maakt de vloer harder en zorgt voor een nog grotere duurzaamheid.

Toepassingen betonlook vloer:

Winkels
Showrooms
Woonhuizen
Scholen
Kleedruimtes
Industrie

Het is mogelijk de kleur zelf te bepalen aan de hand van stalen, in principe zijn alle kleuren mogelijk en bespreekbaar.

Het aanbrengen van een betonlook vloer vereist een goede ondergrond die vlak is en goed hecht in de meeste gevallen is het noodzakelijk een speciale hechtlaag aan te brengen om de lange levensduur te waarborgen.

Een betonlook vloer is snel aangebracht, op kleur te maken en uitstekend geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De in tegenstelling tot de verwachting warme uitstraling maakt het niet noodzakelijk met vloerverwarming te werken. Kortom betonlook vloeren zijn een welkome variant op het toch al zo uitgebreide vloeren pakket dat Wijnhoven vloeren kan leveren!

Bel voor de speciale prijs

Snelle service

Meer als 25 jaar ervaring

100 % tevredenheids garantie