vloercoating
coating vloer

De coatingvloer

Productomschrijving
De Wijnhoven coatingvloer is vloeistofdicht, egaal en redelijk slijtvast. Het is een meer-laag systeem vloerafwerking op basis van tweecomponenten epoxyhars. De dikte varieert van 0,3 tot 1,2 mm. De coatingvloer is leverbaar in de meeste kleuren. Desgewenst is de kleur op aanvraag leverbaar. De verwachtte levensduur bedraagt afhankelijk van het gebruik gemiddeld 3-5 jaar

Beschikbare kleuren: Alle RAL-kleuren en meer. bekijk het resultaat door een kleur te kiezen!

Toepassing

Ruimten met een licht mechanische belasting.
Waar vloeren stofvrij en hygi�nisch moeten zijn.
Ideaal voor archief-, opslag- en technische ruimten.
Bedrijfshallen en kleedruimten.


Ondervloer

Een coatingvloer moet worden aangebracht op een ondervloer die vlak, vormvast, en schoon is. Bovendien moet de vloer vochtvrij en minimaal 28 dagen oud zijn. Eventuele scheuren en schade in de ondervloer dienen vooraf met kunstharsmortel opgevuld te worden. Onregelmatigheden in de ondervloer blijven bijna altijd zichtbaar.

Verwerking

Voor de beste hechting brengen wij op de ondervloer eerst een voorstrijklaag aan van twee componenten epoxyhars. Dan wordt de vloer bewerkt met ��n of twee lagen twee componenten epoxy coating Deze laag wordt met kwast of roller gelijkmatig aangebracht. Elke behandeling vereist een droogtijd van ca. 24 uur.

Vraagt u voor de beste coatingvloer gratis advies van een van de Wijnhoven vloerspecialisten.

Bel voor de speciale prijs

Snelle service

Meer als 25 jaar ervaring

100 % tevredenheids garantie