siergrindvloer
siergrind

De Siergrindvloer

Een siergrindvloer is opgebouwd uit grindkorrels die d.m.v. een hoogwaardige kunsthars word samengevoegd (verlijmt).

De siergrindvloer wordt ook wel korreltapijt genoemd, deze naam heeft het vooral te danken aan de bijzondere eigenschappen.

Beschikbare kleuren: Alle RAL-kleuren en meer.
bekijk het resultaat van enkele voorbeelden door een kleur te kiezen!

Siergrind neemt door de typische structuur gemakkelijk de omgevingstemperatuur op, ook houd de siergrindvloer de temperatuur langdurig vast al snel heeft siergrind met deze eigenschappen de naam korreltapijt verworven. Dat maakt dat een siergrindvloer zelfs zonder vloerverwarming een behaaglijk wooncomfort biedt. Ook zijn Siergrindvloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming het is echter niet noodzakelijk maar het geeft wel bijzondere meerwaarde aan de vloer en het wooncomfort! Een siergrindvloer aanbrengen vereist een goede voorbereiding, de juiste hechtprimer, de goede ondervloer, vakkundig aangebracht egaal in structuur en vanzelfsprekend goed vlak. Jarenlange ervaring in het aanbrengen van siergrindvloeren voor de meest uiteenlopende toepassingen maken wijnhoven tot een uitstekende partner als het gaat om prijs kwaliteit verhouding.

Zo heeft Wijnhoven siergrindvloeren aangebracht voor:

Woonhuizen
Kantoren
Autobedrijven
Wachtruimtes
Ontvangsthallen
Badkamers
Keukens

Het spreekt voor zich dat elke toepassing haar eigen bijzondere behandeling vereist. Aangebracht en voorbereid op de juiste manier is het voor bovenstaande toepassingen een uitstekende vloer die slijtvast behaaglijk goed reinigbaar eenvoudig onderhoud. Een siergrindvloer kan ook afgesloten worden aan de bovenzijde, dit wordt gedaan met een transparante �filler�. De vloer verliest dan haar open karakter maar is dan voor bepaalde stoffen beter afgesloten. Voor de meeste toepassingen is dit echter onnodig en is de normale structuur uitstekend geschikt om jaren woon- of leefgenot te garanderen. Wijnhoven geeft vanzelfsprekend garantie op alle door hen aangebrachte producten. Kortom Wijnhoven siergrindvloeren zijn een uitstekende oplossing voor vloeren waar gemak leef- en woongenot en sluitvastheid gewenste termen zijn.

Bel voor de speciale prijs

Snelle service

Meer als 25 jaar ervaring

100 % tevredenheids garantie