Woonbeton
woonbetonvloer

Woonbeton

Welkom bij Cemcolori

Cemcolori introduceert een nieuwe revolutionaire betonstuc welke al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke
vloer- en wandafwerkingen.
De Cemcolori producten hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling. Natuurlijk zijn er meerdere producten op de markt waarbij een fraaie betonlook uitstraling verkregen wordt in de badkamer,
keuken, woonkamer, winkel en kantoor. Echter moeten deze producten waterdicht gemaakt worden door middel van aflakken, waxen of impregneren.
U begrijpt dat dit op de langere termijn problemen kan opleveren wanneer de lak- of waxlaag slijtage gaat vertonen. Bij Cemcolori is dit niet het geval.
De wand en/of vloer wordt met een laklaag enkel beschermt tegen vuilaanslag. De Cemcolori wand en/of vloerafwerking is dan ook zeer goed reinigbaar daar deze met een speciaal ontwikkelde hardtop laklaag afgewerkt wordt.
Kortom een revolutionair waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met een luxe design uitstraling! Door deze eigenschappen zijn de Cemcolori producten zeer geschikt voor het bekleden van vloeren, wanden, meubels, aanrechtbladen en trappen. De Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden.

Klik hier voor de KleurenkaartBel voor de speciale prijs

Snelle service

Meer als 25 jaar ervaring

100 % tevredenheids garantie