gietvloeren
gietvloer voorbeeld

De Gietvloer

Een Wijnhoven gietvloer is een vloer voor het hogere segment, de Wijnhoven gietvloer is leverbaar in de meeste kleuren. Bijzondere eigenschappen van een Wijnhoven gietvloer zijn, vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk antiallergisch en antistatisch. De vloer voelt niet koud aan en neemt gemakkelijk de temperatuur van de omgeving aan. Ook op deze vloer is vloerverwarming mogelijk maar niet noodzakelijk. Door de mooie egale structuur heeft de Gietvloer een ruimtelijk effect. Doordat de kleur homogeen in de mortel is aangebracht is de vloer kleurvast. Het materiaal is op bijna elke ondergrond aan te brengen en heeft minimaal een dikte van 3 mm.

Plaatsen waar Gietvloeren worden toegepast zijn:

Scholen
Kantoren
Woningen
Renovatieprojecten
Kelders
Badkamers
Showrooms

De Wijnhoven Gietvloer is een samenstelling van verschillende bestanddelen. Naast de basisgrondstof polyurethaan (of epoxy) worden o.a. vulstoffen, pigmenten, bindmiddelen, ontluchters en diverse additieven gebruikt. Het gebruik van de beste materialen en de juiste verhouding afgesteld op de toepassing zorgen ervoor dat de Wijnhoven gietvloer van de beste kwaliteit is. Een Wijnhoven gietvloer is slijtvast, vloeit vlak en strak uit en is kleurvast en lichtbestendig.

Zonder bekwame vakmensen zegt de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen nog niet alles. Wijnhoven werkt daarom met echte specialisten goed advies en slagvaardige uitvoering zijn van essentieel belang voor succes! De projectleiders van onze applicatieteams hebben minstens 20 jaar ervaring. De teams worden telkens getraind om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en materialen. We hechten veel waarde aan nauwkeurig afgewerkte details. Juist dat maakt Wijnhoven tot specialist van de gietvloer Een belangrijk voordeel van de gietvloer is de mogelijkheid tot vari teit in samenstelling en kleur.

Door de combinaties te vari ren kan desgewenst de ruimte een compleet andere uitstraling gegeven worden.

Bel voor de speciale prijs

Snelle service

Meer als 25 jaar ervaring

100 % tevredenheids garantie