Houten vloeren

Een houten vloer is een massieve vloer de dikte kan van 18mm tot 27 mm oplopend de breedte kan vari�ren van 7 tot circa 20 cm, met of zonder schuinkantje in de meeste gevallen uitgevoerd met mes en groef (rondom). De houten vloer is leverbaar in verschillende houtsoorten en kleuren.

Elke houten vloer straalt warmte en sfeer uit zo ook de plankenvloer de afwerking kan lak of olie zijn afhankelijk van de smaak en wens van de klant.

Een echte houten vloer straalt sfeer uit omdat de houten vloer er natuurlijk uitziet met hier en daar een noest en andere onregelmatigheden die bij een houten vloer horen.

Hout is een natuur product en reageert op luchtvochtigheid en warmte het zet uit of krimpt al naar gelang de omgeving veranderd. Door uw binnenklimaat goed te regelen, kunt u extreme krimp of uitzetten van uw houten vloer beperken.

Wij kunnen u informeren hoe te handelen en hebben een aantal handige tips voor u op papier gezet.

De systeemplank of lamelplank is in tegenstelling tot de plankenvloer een compleet ander product. Bij een systeemplank is de toplaag gemaakt van edelhout en het onderliggende materiaal is van multiplex. De toplaag zit waterafstotend verlijmd op de onderlaag van multiplex. Deze samenstelling van de lamelplank of systeemplank heeft als belangrijk voordeel dat de gevoeligheid voor klimaat invloeden belangrijk minder zijn. De systeemplank kan zowel zwevend als vast verlegd worden, voor het laatste is een goede vlakke ondervloer een voorwaarde in verband met de verlijming. De levensduur van de systeemplank is gelijk aan die van een plankenvloer ongeveer levenslang!

Bel voor de speciale prijs

Snelle service

Meer als 25 jaar ervaring

100 % tevredenheids garantie